Resultaten voor co2 blusser

 
co2 blusser
Brandblusser kopen: Mogelijkheden en prijzen.
In keukens van horecazaken zijn dit type brandblussers zelfs verplicht. Geschikt voor brandklasse B en de afgeschafte brandklasse E. Richtprijs CO2 blusser 2kg: 85. Richtprijs CO2 blusser 5kg: 125. Bekijk het assortiment CO2 blussers en bijhorende prijzen in de webshop.
Co2 brandblussers AANBIEDINGEN BRANDBLUSSERS en BRANDSLANGHASPELS.
Huidige combinatie niet voorradig. Co2 brandblusser 5 kg voor het blussen van elektrische apparatuur. Koolzuursneeuw Co2 blusser 5 kg, de koolzuursneeuw Co2 blussers zijn schone brandblussers. Koolzuursneeuwblussers zijn gevuld met Co2 blusgas dat na brandblussing geen resten achterlaat. van 136.50 voor 61.95.
bol.com CO2 blusser kopen? Alle CO2 blussers online.
Daarnaast kun je deze blusser ook gebruiken in ruimtes waar veel elektrisch apparatuur staat, zoals een serverruimte. Het handvat op deze blusser is nodig, omdat de temperatuur van deze CO2 blusser kan dalen tot 80 C. Top 10 CO2 blussers.
CO2-blussers kopen? BESLIST.be Laagste prijs.
Brandblusser Carpoint Met bevestigingsbeugel Co2 patroon EN3 gecertificeerd 1 kg ABC poeder. Brandblusser ABC 1kg Compact. De Osec brandblusser is speciaal ontwikkeld voor gebruik in auto's, boten en op campings. De blusser bevat 1kg ABC-poeder.1kg ABC. Speciaal ontwikkeld voor gebruik in auto's, boten en op campings.
Sicli: Brandblussers.
voor gebouwen met CO2. Boven-en ondergrondse hydranten. Veiligheidsverlichting en pictogrammen. SICLI, N1 in Belgiƫ wat betreft brandblussers, stelt u een breed gamma brandblussers made in Belgium voor die bestemd zijn voor bescherming van zowel gebouwen als voertuigen. Alle brandblussers die wij produceren en verkopen beantwoorden aan de norm EN 3.
CO2-blussers.
Het kan daarna dus weer makkelijk ontbranden. Een groot voordeel van CO2 als blusstof is dat het weinig tot geen nevenschade veroorzaakt op materialen. Om deze reden worden deze blussers vaak toegepast in; server-ruimten, hoogspanningsinstallaties, computerruimten, laboratoria, grafische industrie, keukens etc. Deze blussers zijn direct te herkennen omdat ze een zwarte expansiekoker of sneeuwkoker aan het uiteinde van de slang hebben. Tussen expansiekoker en slang zit een handvat, dat men tijdens gebruik van de blusser moet vasthouden.
CO2-blussers B kopen? Alle CO2-blussers online Brandbeveiligingshop.be.
Bluswagen CO2 10kg B permanente druk. Inclusief keuring 69500., Bluswagen CO2 30kg B permanente druk. Inclusief keuring 1.05000., Bluswagen CO2 45kg B permanente druk. Inclusief keuring 1.25000., Tevreden klanten aan het woord. Werken bij ons Vacatures. ZIjn jullie brandblussers gekeurd?
CO blussers Somati FIE.
TIP: CO blussers kan je gebruiken bij de soorten brandklassen ABCE. De CO blussers herken je aan een zwarte koker aan het uiteinde van het blusapparaat. Draagbare CO2 Blusser 2kg. Mobiele CO2 Blusser 30kg. Draagbare CO2 Blusser 5kg. Mobiele CO2 Blusser 10kg.

Contacteer ons