Zoeken naar co2 blusser

 
co2 blusser
CO blussers Somati FIE.
TIP: CO blussers kan je gebruiken bij de soorten brandklassen ABCE. De CO blussers herken je aan een zwarte koker aan het uiteinde van het blusapparaat. Draagbare CO2 Blusser 2kg. Mobiele CO2 Blusser 30kg. Draagbare CO2 Blusser 5kg. Mobiele CO2 Blusser 10kg.
Sicli: Brandblussers.
voor gebouwen met CO2. Boven-en ondergrondse hydranten. Veiligheidsverlichting en pictogrammen. SICLI, N1 in Belgiƫ wat betreft brandblussers, stelt u een breed gamma brandblussers made in Belgium voor die bestemd zijn voor bescherming van zowel gebouwen als voertuigen. Alle brandblussers die wij produceren en verkopen beantwoorden aan de norm EN 3.
CO2-blusser Brandblussers Geotechniek Veiligheid.
Slangen / Randapparatuur. Verwarming CO2 neutraal. Mobiele boilers / cv ketels. Ventilatie / Afzuiging. Luchtreiniging / stofbeheersing. Zagen / Slijpen. Asfalt / Betonzagen. Tafel / Tegelzagen. Mengen / Mixen. Schaven / Frezen. Uw reservering 0. Bel 070-23 23 24 030, p.m.
Draagbare CO2 Blusser 5kg Somati FIE.
Draagbare CO2 Blusser 2kg. Mobiele CO2 Blusser 30kg. Hoe ga ik om met de lichamelijke en emotionele gevolgen van brand? 23 april 2018 Wie ooit een brand meemaakte, weet dat die gebeurtenis lang. Wat moet ik doen na een brand?
bol.com CO2 blusser kopen? Alle CO2 blussers online.
Een CO2 blusser, ook wel koolzuursneeuwblusser genoemd, is geschikt voor vloeistofbranden van brandklasse B, waarbij je je de blusschade moet beperken. Daarnaast kun je deze blusser ook gebruiken in ruimtes waar veel elektrisch apparatuur staat, zoals een serverruimte. Het handvat op deze blusser is nodig, omdat de temperatuur van deze CO2 blusser kan dalen tot 80 C.
bol.com CO2 Brandblusser 2 Kilogram.
Bestel dan een CO2 blusser. Het voordeel van de CO2 blusser 2kg is dat het geen reststoffen achterlaat en wordt daarom vooral ingezet bij gevoelige elektronische apparatuur. Het CO2 gas verstikt de brand snel! De CO2 blusser 2 KG van Ecofex is vorstvrij en tevens geschikt voor de brandklasse: B.
CO2-blussers kopen? BESLIST.be Laagste prijs.
Gloria CO2 brandblusser 5 KG De Gloria CO2 brandblusser heeft een inhoud van 5 KG en is gevuld met Co2 blusgas. Dit blusgas laat bij gebruik geen resten achter en is uitermate geschikt voor het blussen van vloeistof branden en voor het blussen van branden in ruimtes met kostbare elektrische apparatuur. Het CO2 blusgas verdringt de zuurstof waardoor. Uro 2kg EC2 Koolzuursneeuw blusser brandklasse B.
CO2-blussers B kopen? Alle CO2-blussers online Brandbeveiligingshop.be.
Inclusief keuring 8500., CO2-brandblusser 5kg met BENOR-label B permanente druk. Inclusief keuring 12500., Bluswagen CO2 10kg B permanente druk. Inclusief keuring 69500., Inclusief keuring 26000., Bluswagen CO2 30kg B permanente druk. Inclusief keuring 1.05000., Bluswagen CO2 45kg B permanente druk.
CO2-brandblusser 5kg met BENOR-label B permanente druk kopen? Bestel nu online! Brandbeveiligingshop.be.
De CO2 verdringt de zuurstof en koelt de brand extreem af waardoor de brand dooft. Bij het uitzetten van de vloeibare CO2 in gasvorm wordt het grote zwarte mondstuk van de blusser erg koud 80 C en daarom moet de brandblusser altijd aan het houten handvat of bij hals van de blusser zelf worden vastgehouden.

Contacteer ons