Zoeken naar schuimblusser

 
schuimblusser
Schuimblusser 9 liter cp Hobrand Algebra.
Schuimblusser 9 liter cp. Levertijd: 1 week. Plaats in winkelwagen. Spray schuimblussers zijn ideaal voor gebruik tegen klasse A B branden. Zeer effectief tegen benzine en vluchtige vloeistoffen, creert een verstikkende laag over het oppervlak en dus ook geen her-ontbranding, ideaal voor multi-risico gebruik in gebieden zoals werkplaatsen en garages. Specificaties Schuimblusser CP.
Sicli schuimblusser 6kg.
U bent al geregistreerd voor de voorraad melding. Sicli schuimblusser 6kg. Inzoomen, roteren en video applicaties worden niet ondersteund door uw browser. Inzoomen Uitzoomen Sicli schuimblusser 6kg Ref: 7.924.486 Beweeg de cursor over de afbeelding om het beeld te vergroten.
Goedkope Schuimbrandblussers AB kopen? Alle schuimblussers online Brandbeveiligingshop.be.
Brandklasse A: vaste organische stoffen zoals papier, hout, kunststoffen, kolen, stro. Brandklasse B: vloeistoffen zoals olie, alcohol, benzine, vetstoffen, bitumen. Het grote voordeel van een schuimblusser is dat deze brandblusser een langere blusduur heeft dan een poederblusser en betrekkelijk minder nevenschade veroorzaakt dan een poederbrandblusser.
Brandblussers, Poederblusser, Schuimblusser, Co2 blusser.
Schuimblussers zijn simpel gezegd gevuld met water en een schuimvormend middel. De blussende werking van schuim berust op afdekking zuurstof wegnemen en in geringe mate op afkoeling. De meest toegepaste schuimblussers zijn de zogeheten sproeischuimblussers die door een aanpassing in de spuitmond elke druppel uitstromende vloeistof onderbreken met lucht.
Schuimblussers AANBIEDINGEN BRANDBLUSSERS en BRANDSLANGHASPELS.
Huidige combinatie niet voorradig. Sproeischuimblusser 6 liter AFFF 21A-183B EKO. De materialen waaruit deze duurzame schuimblusser is opgebouwd kunnen alle inclusief het schuim na inlevering worden herverwerkt. Deze schuimblusser is geschikt voor het blussen van brandklasse A en B branden.
Blusser redt geen levens NRC.
14 oktober 2003. De uitkomst van het testje is dat Berki 5A.34B van 74 euro en Ajax 5A.55B van 76 euro bij de schuimblussers werden uitgeroepen tot beste koop, terwijl bij de poederblussers Saval 13A.70B.C van 45 euro de beste koop was.
Schuimblusser Dewofire brandbeveiliging, keuring analyse.
Deze AFFF schuimblusser is ook duidelijk herkenbaar door zijn blauwe voet en duidelijk blauwe etiket. Deze is gemakkelijk hanteerbaar door zijn slanke body en laag bruto gewicht van 980, kg. De AFFF schuimblusser van Dewofire is het beste universeel blusmiddel voor alle doeleinden!
Schuimblusser AB 6l BENOR kopen? Brandblussers aan discountprijzen.
Het leeuwendeel van de Belgische brandverzekeringen en brandweercontroleurs vereisen echter dat je voor professioneel gebruik of in gemeenschappelijke delen van appartementsgebouwen brandblussers installeert met een zogenaamd BENOR-label. Om een BENOR-label te verkrijgen dient de brandblusser aan een reeks voor Belgiƫ specifiek bepaalde voorwaarden te voldoen.
Schuimblusser: uitermate geschikte brandblusser voor in huis!
Jockel Schuimblusser 9 liter. Jockel schuimblusser 9 liter zijn vrijwel overal inzetbaar, zeer gebruikersvriendelijk en effectief. AJAX / Chubb Schuimblusser 2 ltr Vorstvrij. Ajax schuimblusser 2 liter is een vorstvrije brandblusser dat geschikt is voor het blussen van brand. TOTAL SD2 Schuimblusser 2 liter Vorstvrij.
Schuimblusser AB EKO.
Schuimblussers vormen tijdens het blussen een afdekkende laag over de brandhaard waardoor er nieuwe zuurstof in de brandhaard kan doordringen waardoor er geen herontbranding meer kan ontstaan. Deze EKO schuimblusser is geschikt voor o.a: kantoorruimten, winkels, magazijnen, kinderdagverblijf, woningen, studentenhuizen, zorginstellingen, enz.
Schuimblusser kopen? Bestel direct schuimblussers! Nr.1 in blussers.
Simplus Schuimblusser 2 liter. BTW: 4131, Incl. Schuimblusser 6 Liter ECO. Normale prijs: 8349., Special Price Excl. BTW: 5123, Incl. Schuimblusser 9 Liter. Normale prijs: 9922., Special Price Excl. BTW: 5619, Incl. Schuimblusser Polmai SF2JM 2 Liter. BTW: 6300, Incl.

Contacteer ons