Resultaten voor branddeken

 
branddeken
First Alert branddeken 100 x 100 cm Brandbeveiliging rookmelders GAMMA.be.
Zorg er daarom voor dat er altijd een branddeken in de buurt is. De branddeken van First Alert is eenvoudig aan de muur te bevestigen door de houder. In geval van brand is het deken eenvoudig en snel met twee handen uit de houder te trekken.
Blusdeken Wikipedia.
Blusdeken in gebruik. Een blusdeken of branddeken is een deken die over een vuur is heen te leggen om het in een vroeg stadium te doven. De deken is gemaakt van een niet of zeer slecht brandbaar materiaal al dan niet gecoat met een brandwerend middel.
bol.com First Alert Branddeken 1 x 1 meter.
De branddeken wordt vastgepakt bij de hoeken waarna je deze deels om je eigen handen wikkeld. Hiermee voorkom je dat tijdens het bestrijden van het vuur de handen worden verwond. Vervolgens dekt u voorzichtig, de gehele brandhaard met de branddeken.
Branddeken Jeugdlokalen.
Aangezien je een blusdeken vooral gebruikt om brandende voorwerpen af te dekken bijvoorbeeld brandende frietketels, is het een absolute must in de keuken van je jeugdlokaal. Daarnaast wordt een blusdeken ook gebruikt voor personen die door de brand gevat worden, en is het dus best aangewezen in alle jeugdlokalen, ook diegene zonder keuken.
Branddeken: waar kopen en hoe gebruiken? AG Insurance.
Dit kan je gemakkelijk controleren. Op de verpakking van het branddeken moeten de contactgegevens van de fabrikant, het nummer EN 1869 en het jaar van deze Europese norm onuitwisbaar zijn aangebracht. Het branddeken is minimum één meter op één meter.
Branddeken Somati FIE.
Naargelang de afmetingen van het deken kunnen verschillende objecten geblust worden, het groot model is zelfs in staat om een persoon te doven. Dankzij de soepelheid van de textuur omkleedt het deken goed hetgeen moet beveiligd worden. Lees in deze blogpost hoe je correct een branddeken gebruikt!
Branddeken Archives ESM.
Sorteer op prijs: hoog naar laag. Blus of branddeken. Het branddeken behoort tot de basisuitrusting van brandpreventie. Met dit deken kan elke beginnende brand worden geblust of het kan ook dienen om personen, waarvan de kledij vuur gevat heeft, te bedekken.
Blusdeken kopen? Coolblue alles voor een glimlach.
De blusdeken dooft namelijk kleine en beginnende branden, zoals een vlam in de pan met uitzondering van een brand in de frituur of een beginnende brand in de prullenbak. Hang de branddeken binnen handbereik, bijvoorbeeld in de keuken, zodat je hem snel te pakken hebt wanneer er brand ontstaat.
Blusdeken kopen? Blusdekens en branddekens direct bestellen.
catentry_id" 2165212, Attributes" Lengte" deken m_1.80 m3: Breedte" deken m_1.20 m4: Hoogte" casette mm_360 mm5: ItemImage" /img/S/GRP/IC/AIG295467.jpg, ItemImage467" /img/S/GRP/IC/AIG295467.jpg, ItemThumbnailImage" /img/S/GRP/IC/AIG295467.jpg" catentry_id" 2165213, Attributes" Lengte" deken m_1.80 m3: Breedte" deken m_1.80 m4: Hoogte" casette mm_480 mm5: ItemImage" /img/S/GRP/IC/AIG295467.jpg, ItemImage467" /img/S/GRP/IC/AIG295467.jpg, ItemThumbnailImage" /img/S/GRP/IC/AIG295467.jpg."
Blusdeken kopen Branddeken online bestellen Allesveilig.nl.
Veilig gebruik van de blusdeken. Zorg ervoor dat de branddeken goed toegankelijk, schoon en onbeschadigd is. Trek de blusdeken uit de houder van de blusdeken. Sla de bovenkant van de branddeken een keer om uw handen zodat ook uw handen beschermd zijn.
Waarop letten bij aankoop van een blusdeken? gezondheid.be.
In de keuken is een blusdeken geen overbodige luxe: een blusdeken helpt onder andere bij vlam in de pan, vloeistofbrand of brandende kleding. Leg het blusdeken op een gemakkelijk bereikbare plaats of bevestig het aan de muur in de keuken, maar niet bij het fornuis.

Contacteer ons