Zoeken naar brandhaspel

 
brandhaspel
VEPA Sanitair Zelzate.
EURO HASPEL SMALLE NIS 3/4" 20 meter 400 mm ZONDER MONTAGESET SPH20. Op bestelling 2w. Art nr: SPH20. EUROPLUS BRANDHASPEL 4/4" 30 meter 600 mm ZONDER MONTAGESET. Op bestelling 2w. Art nr: H30. EUROSTAR POEDERBLUSSER ABC 12 kg EN3-B98/177-1. Op bestelling 2w.
Brandhaspel kopen? Alle brandhaspels online.
Automatisch zwenkbaar type: bevestigd aan een draaibare arm, zodat de haspel naar buiten toe kan draaien. Makkelijker om te ontrollen en weer op te rollen. Brandhaspel vast met 1" blusslang. Brandhaspel vast met 3/4" blusslang. Brandhaspel automatisch zwenkbaar met 1" blusslang.
Brandbestrijding Brandhaspels ELVA Security.
Haspels worden geregeld geplaatst in haspelkasten omwille van de esthetische waarde en heeft meestal ook een rode kleur. Aan elke haspel dient ook een branddrukknop aanwezig te zijn, alsook een muurhydrant waarop de brandweer hun slangen kunnen aansluiten. Interesse in brandhaspels?
Brandbeveiliging: MDP FireProtection: blusapparaten, automatische blusinstallaties, branddetectie, brandladders, brandhaspels, rookafvoer, compartimentering, hydranten, brandweerslangen, sprinklerinst
Een brandslanghaspel is een vormvaste brandslang die op een vast aangebrachte haspel is gerold en permanent is aangesloten op het waterleidingnet. Bij beginnende branden die met water kunnen worden geblust brandklasse A is het mogelijk met behulp van dit type brandslang het dreigende brandgevaar vertragen, totdat de brandweer aanwezig is.
Brandhaspels voor brandslangen, muurhaspels All Protec.
Vraag onze catalogus aan. Brandhaspels voor brandslangen. Voor een onbeperkte autonomie, kiest u het best een brandhaspel voor brandslangen. Is de brandweer nog niet ter plaatse? Dan is de brandhaspel een geducht wapen tegen brand. U kiest uit verschillende types brandhaspels.
Zwenkbare brandhaspel ESM.
Blus of branddeken Vaste brandhaspel. Home / Shop / Brand / haspel / Zwenkbare brandhaspel. Zwevende brandhaspel beantwoordt aan de norm EN 671-1 en beschikt over een CE kenmerk. Deze brandhaspel is uitgerust volgens volgende punten. Rode kleur signaal RAL 3000.
Sicli: Haspels.
Onze haspels zijn gekeurd volgens de norm NBN EN 671-1. Het verwijderen van de slang is onderhevig aan het openen van de watertoevoer. Ze zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen: vast, zwenkbaar, 20 of 30 M, extra-plat, inox. Vast extra-plat 20M.
EPS-Protection: Blusmiddelen Brandhaspels Brandslangen met of zonder kast.
Het verwijderen van de slang is onderhevig aan het openen van de watertoevoer. Beschikbaar in 20m of 30m. De haspels zijn net als de brandblussers een middel van eerste interventie tegen vuur. Zij worden gebruikt op branden van classe A.
Brandhaspel ANPI.
Het FID houdt inspecties op het gebied van niet-automatische brandbestrijdingsapparatuur. Het inspecteert in het bijzonder draagbare blustoestellen, brandhaspels, muurhaspels, brandkranen en hydranten, enz. Tijdens de inspectie wordt er gelet op.: de overeenstemming met de Belgische en geharmoniseerde normen.; het vereiste aantal toestellen.;
Ajax-brandhaspels.
Vinçotte.be Inspectieorganisme, o.a. keuring brandhaspels, branddetectie, rook en warmteafvoer, sprinklers, elektriciteit, liften, controles, expertises en risicoanalyses. Anpi.be Inspectieorganisme, o.a. productkeuring brandhaspels, Bosec certificatie installatiebedrijven branddetectie, inspectie van beveiligingsinstallaties. Prebes.be Koninklijke Vlaamse Vereniging voor Preventie en bescherming. t 32 09 2555333.
Brandhaspels Brandslanghaspels Webshop.
Daarnaast moet een brandhaspel voldoen aan de eisen van de KIWA, EN en CE norm. De brandhaspels van Brandblusser XL worden compleet geleverd wilt u desondanks aanvullende informatie ontvangen neem dan contact met ons op. Voor onbeperkte toevoer van bluswater kiest u een brandhaspel!

Contacteer ons