Resultaten voor brandhaspel

 
brandhaspel
Brandhaspel, muurhaspel brandslang Importex brandveiligheid.
Ze zijn een efficiënt blussysteem, dat we sterk aanbevelen in appartementen of andere gebouwen. Zoek en vind uw muurhaspel. Bij Importex vindt u vast en zeker de haspel die u nodig hebt. Muurhaspel, vast of draaiend, lange of korte slang?
Brandslang Wikipedia.
Daarna de slang drukloos maken door de straalpijp te openen en daarna weer te sluiten. Deze werkwijze voorkomt dat, als er bij later gebruik weer druk op de slang komt te staan, deze wat uitzet en vast in de haspel komt te zitten.
Sicli: Haspels.
Onze haspels zijn gekeurd volgens de norm NBN EN 671-1. Het verwijderen van de slang is onderhevig aan het openen van de watertoevoer. Ze zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen: vast, zwenkbaar, 20 of 30 M, extra-plat, inox. Vast extra-plat 20M.
Brandhaspel Te koop in Merchtem 2dehands.be.
brandblusser co2 5l verzegeld type B prijs per stuk 50 euro vanaf 3 st 40 euro ophalen te Arendonk op afspraak 0470105167 na 18 uur of per mail. 4 september 2018 0640: Arendonk. 3 x Brandblusser CO2. Komt da tegen.
Op zoek naar een brandhaspel? Bekijk ons aanbod online Firekillshop.
Je kan ze ook verkrijgen in verschillende maten. We bieden niet alleen de beste kwaliteit, maar ook de goedkoopste producten. Maak gebruik van de filters om de juiste brandhaspel te vinden. Toon filters Verberg filters. 3/4" 20m vast manometer. 13431, incl BTW.
Ajax-brandhaspels.
Vinçotte.be Inspectieorganisme, o.a. keuring brandhaspels, branddetectie, rook en warmteafvoer, sprinklers, elektriciteit, liften, controles, expertises en risicoanalyses. Anpi.be Inspectieorganisme, o.a. productkeuring brandhaspels, Bosec certificatie installatiebedrijven branddetectie, inspectie van beveiligingsinstallaties. Prebes.be Koninklijke Vlaamse Vereniging voor Preventie en bescherming. t 32 09 2555333.
Beschermhoes voor brandslang Seton België.
Verstuurviae-mail Print deze pagina. Beschermhoes voor brandslang. Type Brandhaspels DN25, Brandhaspels DN33. Selecteer bovenstaande opties om de specificaties te zien. De leveringskosten zijn altijd GRATIS, zonder minimumbedrag, voor online bestellingen op seton.be. Contacteer onze klantendienst voor de tarieven bij offline bestellingen.
Brandbestrijding Brandhaspels ELVA Security.
Haspels worden geregeld geplaatst in haspelkasten omwille van de esthetische waarde en heeft meestal ook een rode kleur. Aan elke haspel dient ook een branddrukknop aanwezig te zijn, alsook een muurhydrant waarop de brandweer hun slangen kunnen aansluiten. Interesse in brandhaspels?
Brandbeveiliging: MDP FireProtection: blusapparaten, automatische blusinstallaties, branddetectie, brandladders, brandhaspels, rookafvoer, compartimentering, hydranten, brandweerslangen, sprinklerinst
Een brandslanghaspel is een vormvaste brandslang die op een vast aangebrachte haspel is gerold en permanent is aangesloten op het waterleidingnet. Bij beginnende branden die met water kunnen worden geblust brandklasse A is het mogelijk met behulp van dit type brandslang het dreigende brandgevaar vertragen, totdat de brandweer aanwezig is.
Brandhaspel ANPI.
Het FID houdt inspecties op het gebied van niet-automatische brandbestrijdingsapparatuur. Het inspecteert in het bijzonder draagbare blustoestellen, brandhaspels, muurhaspels, brandkranen en hydranten, enz. Tijdens de inspectie wordt er gelet op.: de overeenstemming met de Belgische en geharmoniseerde normen.; het vereiste aantal toestellen.;
Haspels en Persslangen Somati FIE.
Blussen met water blijft een klassieke, maar efficiënte en permanente manier van blussing. Onze haspels voldoen aan de norm NBN EN 671-1 en hebben een CE markering. Ze zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen, overeenkomstig de locatie, toepassing en gewenste functionaliteit.

Contacteer ons