Op zoek naar brandhaspel?

 
brandhaspel
Ardor standaard brandhaspel.
Ardor standaard brandhaspel. De Ardor brandslanghaspels zijn samengesteld uit hoogwaardige materialen, bieden een gemakkelijke installatie, uitstekende onderhoudsmogelijkheden en hebben een lange levensduur. De brandslanghaspel beantwoordt aan de EN 671-1 norm en heeft een CE markering. Deze uitrusting is een effectief brandbestrijdingsmiddel.
Sicli: Haspels.
Onze haspels zijn gekeurd volgens de norm NBN EN 671-1. Het verwijderen van de slang is onderhevig aan het openen van de watertoevoer. Ze zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen: vast, zwenkbaar, 20 of 30 M, extra-plat, inox. Vast extra-plat 20M.
Brandhaspel, muurhaspel brandslang Importex brandveiligheid.
Ze zijn een efficiënt blussysteem, dat we sterk aanbevelen in appartementen of andere gebouwen. Zoek en vind uw muurhaspel. Bij Importex vindt u vast en zeker de haspel die u nodig hebt. Muurhaspel, vast of draaiend, lange of korte slang?
Brandhaspels voor brandslangen, muurhaspels All Protec.
Vraag onze catalogus aan. Brandhaspels voor brandslangen. Voor een onbeperkte autonomie, kiest u het best een brandhaspel voor brandslangen. Is de brandweer nog niet ter plaatse? Dan is de brandhaspel een geducht wapen tegen brand. U kiest uit verschillende types brandhaspels.
Haspels en Persslangen Somati FIE.
Blussen met water blijft een klassieke, maar efficiënte en permanente manier van blussing. Onze haspels voldoen aan de norm NBN EN 671-1 en hebben een CE markering. Ze zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen, overeenkomstig de locatie, toepassing en gewenste functionaliteit.
Brandhaspel Te koop in Merchtem 2dehands.be.
brandblusser co2 5l verzegeld type B prijs per stuk 50 euro vanaf 3 st 40 euro ophalen te Arendonk op afspraak 0470105167 na 18 uur of per mail. 4 september 2018 0640: Arendonk. 3 x Brandblusser CO2. Komt da tegen.
Brandbeveiliging: MDP FireProtection: blusapparaten, automatische blusinstallaties, branddetectie, brandladders, brandhaspels, rookafvoer, compartimentering, hydranten, brandweerslangen, sprinklerinst
Een brandslanghaspel is een vormvaste brandslang die op een vast aangebrachte haspel is gerold en permanent is aangesloten op het waterleidingnet. Bij beginnende branden die met water kunnen worden geblust brandklasse A is het mogelijk met behulp van dit type brandslang het dreigende brandgevaar vertragen, totdat de brandweer aanwezig is.
Op zoek naar een brandhaspel? Bekijk ons aanbod online Firekillshop.
Je kan ze ook verkrijgen in verschillende maten. We bieden niet alleen de beste kwaliteit, maar ook de goedkoopste producten. Maak gebruik van de filters om de juiste brandhaspel te vinden. Toon filters Verberg filters. 3/4" 20m vast manometer. 13431, incl BTW.
Brandhaspel Doe-het-zelf Bouw 2dehands.be.
3 nieuwe brandhaspels, ongebruikt: JET20M / 3/4' PMS/MWD 12Mpa, 12bar 200 met manometer goedgekeurd voor de Belgische markt kunnen oo. 18 augustus 2018 1207: Heers Horpmaal. nieuwe brandhaspel, 20 m. 24 juli 2018 1504: Gent. Brandhaspel niet gebruikt. Brandhaspel niet in gebruik geweest.
Tarief voor brandhaspels in flatgebouwen verviervoudigd De Tijd.
Tarief voor brandhaspels in flatgebouwen verviervoudigd. 11 april 2016 1559.: Geef zelf een reactie. In grote delen van Vlaanderen betalen flatbewoners, rust en ziekenhuizen, eigenaars van studentenkoten en kantoren een fors hogere vergoeding voor brandhaspels. Ook in Oost-Vlaanderen zijn tariefverhogingen niet uitgesloten.
Ajax-brandhaspels.
Ajax brandhaspels 3/4" en 1" EN 671-1 en ANPICERT goedgekeurd. 3/4" en 1" brandhaspels, exclusief montageset. Dit zijn de standaard door ANPI, volgens NBN EN671-1 gekeurde haspels met handbediende afsluiter. Voorzien van plaatstalen haspelbladen, epoxy polyester gecoat rood RAL3000, Eurojet traploos regelbare straalpijp boring ø6mm of ø8mm, respectievelijk voor 3/4" en 1" en een anti-knik haspelslang, inwendige diameter 19mm of 25mm 3/4" of 1, compleet met slanggeleider en straalpijphouder.

Contacteer ons