Resultaten voor brandhaspel

 
brandhaspel
Brandhaspel, muurhaspel brandslang Importex brandveiligheid.
Ze zijn een efficiënt blussysteem, dat we sterk aanbevelen in appartementen of andere gebouwen. Zoek en vind uw muurhaspel. Bij Importex vindt u vast en zeker de haspel die u nodig hebt. Muurhaspel, vast of draaiend, lange of korte slang?
Haspels en Persslangen Somati FIE.
Blussen met water blijft een klassieke, maar efficiënte en permanente manier van blussing. Onze haspels voldoen aan de norm NBN EN 671-1 en hebben een CE markering. Ze zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen, overeenkomstig de locatie, toepassing en gewenste functionaliteit.
Brandbeveiliging: MDP FireProtection: blusapparaten, automatische blusinstallaties, branddetectie, brandladders, brandhaspels, rookafvoer, compartimentering, hydranten, brandweerslangen, sprinklerinst
Een brandslanghaspel is een vormvaste brandslang die op een vast aangebrachte haspel is gerold en permanent is aangesloten op het waterleidingnet. Bij beginnende branden die met water kunnen worden geblust brandklasse A is het mogelijk met behulp van dit type brandslang het dreigende brandgevaar vertragen, totdat de brandweer aanwezig is.
Brandslang Wikipedia.
Daarna de slang drukloos maken door de straalpijp te openen en daarna weer te sluiten. Deze werkwijze voorkomt dat, als er bij later gebruik weer druk op de slang komt te staan, deze wat uitzet en vast in de haspel komt te zitten.
Sicli: Haspels.
Onze haspels zijn gekeurd volgens de norm NBN EN 671-1. Het verwijderen van de slang is onderhevig aan het openen van de watertoevoer. Ze zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen: vast, zwenkbaar, 20 of 30 M, extra-plat, inox. Vast extra-plat 20M.
Brandhaspel ANPI.
Het FID houdt inspecties op het gebied van niet-automatische brandbestrijdingsapparatuur. Het inspecteert in het bijzonder draagbare blustoestellen, brandhaspels, muurhaspels, brandkranen en hydranten, enz. Tijdens de inspectie wordt er gelet op.: de overeenstemming met de Belgische en geharmoniseerde normen.; het vereiste aantal toestellen.;
Brandhaspels voor brandslangen, muurhaspels All Protec.
Vraag onze catalogus aan. Brandhaspels voor brandslangen. Voor een onbeperkte autonomie, kiest u het best een brandhaspel voor brandslangen. Is de brandweer nog niet ter plaatse? Dan is de brandhaspel een geducht wapen tegen brand. U kiest uit verschillende types brandhaspels.
Beschermhoes voor brandslang Seton België.
Verstuurviae-mail Print deze pagina. Beschermhoes voor brandslang. Type Brandhaspels DN25, Brandhaspels DN33. Selecteer bovenstaande opties om de specificaties te zien. De leveringskosten zijn altijd GRATIS, zonder minimumbedrag, voor online bestellingen op seton.be. Contacteer onze klantendienst voor de tarieven bij offline bestellingen.
Haspels brandhaspels ANPI.
NBN EN 671-2 Vaste brandbestrijdingsinrichtingen Slangsystemen Deel 2: Brandslangsystemen met plat-oprolbare slang. NBN EN 694 Brandweerslangen Vormvaste slangen voor muurbrandkranen. NTN 131 Aanvullende voorschriften voor brandhaspels. Blijf op de hoogte over de activiteiten en actualiteiten betreffende brand-en diefstal preventie. Abonneer u op onze persberichten.
Brandhaspel Brandblussers 2dehands.be.
Ook hier staan met uw zoekertje? Brandhaspel niet gebruikt. Brandhaspel niet in gebruik geweest. 20 juni 2018 0746: Geetbets Rummen. Saval Brandhaspels 30m Nieuw 3 stuks. Saval Brandhaspel; ook mogelijkheid tot de aankoop van het hele lot 3 stuks 120.
Brandhaspel Te koop in Merchtem 2dehands.be.
Zowel de bieder als de adverteerder kunnen het bod elk moment verwijderen. De adverteerder is niet verplicht om in te gaan op het hoogste bod. Uw bod Plaats uw bod. Er zijn nog geen biedingen. Plaats als eerste een bod.

Contacteer ons