Meer resultaten voor gasmelder

 
gasmelder
Gasmelder voor aardgas methaan RM400 Rookmelder kopen? BESLIST.be Ruime keus, laagste prijs.
Alecto gasmelder GA-10. Alecto gasmelder GA-10 De gasmelder van Alecto is geschikt voor het detecteren van aardgas, Butaan en Propaan. Deze betrouwbare gasmelder detecteert in een vroeg stadium de aanwezigheid van gassen en is geschikt om aan te sluiten op 12v of 230v netspanning.
Gekeurde en goedkope gasmelders kopen? Brandbeveiligingshop.be.
Opgelet: een gasmelder is NIET geschikt om CO te detecteren. Hiervoor heb je een CO-melder nodig! Alle merken FITO Honeywell. Rook 1 CO 1 Propaan 1 Butaan 1 LPG 2 Aardgas 2. Netspanning 230V 1 AA batterijen 1. 2 jaar 2. FITO gasmelder 230V / 12V met aanstekerplug.
Nieuws Hoe werkt een gasmelder? Veilig.com.
Daarnaast zou uw huis of andere materiële goederen hier ook schade door kunnen oplopen. Een gasmelder; hoe werkt het? Na het aanschaffen van een gasmelder moet u eerst zorgen voor een schone omgeving, waar de gasmelder op het 0 punt begint.
Gasmelder kopen Snelle levering Allesveilig.nl.
Gasmelder voor aardgas, propaan of butaan. Door het plaatsen van een gasmelder wordt u op tijd gewaarschuwd wanneer er aardgas, propaan of butaan vrijkomt in uw woning, bedrijfsruimte, boot, camper of caravan. Gas is giftig en kan bij inademing uw gezondheid schaden of zelfs levensgevaarlijk zijn.
Waar moet ik een gasmelder plaatsen?
Om vloeibaar gas, zoals propaan en butaan, te kunnen detecteren dient de gasmelder op een hoogte van ongeveer 15 30 cm boven het vloeroppervlak gemonteerd te worden. Zorg ervoor dat de gasmelder niet direct naast een uitgang gemonteerd wordt. Bovendien dient de afstand tot de gasbron maximaal 4 meter te zijn.
ELRO RM400 Gasmelder voor aardgas butaan en propaan Klusartikelen kopen? BESLIST.be Ruime keus online.
Alecto gasmelder GA-10 De gasmelder van Alecto is geschikt voor het detecteren van aardgas, Butaan en Propaan. Deze betrouwbare gasmelder detecteert in een vroeg stadium de aanwezigheid van gassen en is geschikt om aan te sluiten op 12v of 230v netspanning.
bol.com Elro RM400 Gasmelder Voor aardgas, brutaan en propaan.
Lees vóór gebruik eerst de productinformatie. Bescherm jezelf tegen het risico van gasvergiftiging of explosiegevaar met de ELRO RM400 gasmelder. Deze gasmelder detecteert de aanwezigheid van het explosieve gas: aardgas methaan. Plaats deze melder bij gasboiler, gashaard, gaskachels, gasfornuis, CV-ketel of geiser.
bol.com Gasmelder kopen? Alle Gasmelders online.
Met een gasmelder in je woning ben je veilig van de meeste brandbare gassen. Let wel op welke gassen je gasmelder detecteert. Dit is verschillend per gasmelder. Zo detecteren sommige gasmelders alleen aardgas, waar andere gasmelders propaan en butaangas melden.

Contacteer ons