Resultaten voor blusdeken

 
blusdeken
Hoe een blusdeken gebruiken? Somati FIE.
Een brandwerend deken of blusdeken is speciaal ontwikkeld om vuur te doven. Elk deken vermeld ook voor welk type brand het wel of niet geschikt is. Een blusdeken is erg efficiƫnt in de directe bestrijding van kleine branden en personen.
ANWB Veilige blusdekens.
De Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit vindt zo'n' test echter geen garantie voor veiligheid. Vooralsnog blijft het advies van de brandweer: doof een vlam in de pan met een goedsluitend stalen deksel. Een blusdeken kun je gebruiken om de vlammen van een in brand staand kledingstuk te doven.
Waarop letten bij aankoop van een blusdeken? gezondheid.be.
In de keuken is een blusdeken geen overbodige luxe: een blusdeken helpt onder andere bij vlam in de pan, vloeistofbrand of brandende kleding. Leg het blusdeken op een gemakkelijk bereikbare plaats of bevestig het aan de muur in de keuken, maar niet bij het fornuis.
Algemene informatie over blusdekens.
Als een blusdeken wordt gebruikt om brandende kleding op een slachtoffer te doven dan moet de kleding en het lichaamsdeel strak worden gewikkeld in de blusdeken. Let er vooral op dat het vuur niet bij het gezicht kan, door de blusdeken strak bij de hals te bedekken.
Blusdekens kopen? BESLIST.be Ruime keus, laagste prijs.
Met een Ajax blusdeken kunnen brandende vuilnisbakken, kleding, frituur en braadpannen eenvoudig en veilig worden afgedekt en gedoofd De blusdeken is een zeer eenvoudig te gebruiken blusmiddel waar men weinig kennis voor nodig heeft om een beginnende kleine brand te blussen De blusdeken is geschikt voor kleine vloeistofbranden, personen die in bra.
Hoe gebruik je een blusdeken? EHBO-kennisbank.
Een blusdeken kan worden gebruikt voor het blussen van kleine brandjes en brandende mensen door deze deken er in een keer overheen te slaan. De blusdeken bestaat uit nauwelijks brandbaar materiaal en het verstikt de vlam, door de toevoer van zuurstof stop te zetten.
Falende blusdekens nog altijd in de handel.
Om te achterhalen hoe efficiƫnt die dekens zijn, kochten we er 16 aan en onderwierpen ze aan een test. Onze blustest hield in dat de blusdeken de vlammen moest kunnen doven in een bak met 3 liter olie op een temperatuur van 350C.
Blusdeken Wikipedia.
De blusdeken wordt bij de hoeken vastgepakt, en gedeeltelijk om de eigen handen gewikkeld, zodat het vuur dat bestreden wordt de handen niet kan verwonden. Bij het gebruik van een blusdeken om een vloeistofbrand te blussen is het zaak dat de deken minimaal een half uur blijft liggen.
bol.com Fire blanket buy? All fire blankets online.
All-in Preventie blusdeken 120, cm X 180, cm. A fire blanket is a very easy to use extinguishing agent. An extinguishing blanket or fire blanket is a blanket that a fire is back to More. Ordered now, Tuesday in house.

Contacteer ons