Resultaten voor rookmelder design

 
rookmelder design
Bestel hier uw kleine design rookmelders Minirookmelder.
Belangrijk is om alle kamers te voorzien van een rookmelder, met als uitzondering de keuken, de badkamer en de garage daar opteren wij voor een hittemelder. Maar hier ontstaat uiteraard ook een risico op brand, dus plaats een rookmelder in de nabijheid van deze ruimtes.
De Insafe Design Rookmelder Veilig.com.
De Franse designers van deze rookmelder hebben een rookmelder ontwikkeld die zich met trots de dunste en meest compacte rookmelder van de markt mag noemen. Met de overige design elementen zoals de strakke randen is dit een echte must-have als u de woning helemaal af wil maken.
bol.com Rookmelder kopen? Alle Rookmelders online.
We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling. Verkoop door: bol.com. Alecto SA-43 Draadloos Koppelbare Rookmelder, 3 stuks Design, Test-en Resetknop Wit.
Design Rookmelder kopen? BESLIST.be Ruime keus, laagste prijs.
Hager rookmelder TG501A 230v Deze Hager tg501a rookmelder is een betrouwbare rookmelder in een mooi design. De Hager rookmelder dient te worden aangesloten op 230v netstroom en indien de netspanning uitvalt zorgt de aanwezige alkaline back-up batterij ervoor dat de rookmelder gewoon blijft functioneren.
Jalo Helsinki design Rookmelders MisterDesign.
Jalo Helsinki is een Fins merk dat in 2009 is opgericht door drie Finse studenten van het Aalto Universitys Design Factory. Miika Perä, Tianyu Huang en Olli Nuutila waren alle drie overtuigd dat een rookmelder allesbehalve saai en lelijk hoeft te zijn en dus zijn ze de uitdaging aangegaan om deze een make-over te geven.
Kupu Rookmelder Jalo Helsinki MisterDesign.
De rookmelder is uitgevoerd met een chique stoffen oppervlak en geeft daarmee een organische uitstraling in de ruimte. Een gebruiksvriendelijke rookmelder die ook nog eens gemakkelijk op te hangen is. Niet voor niets is deze rookmelder bekroond met de Red Dot Design Award!
Design rookmelder kopen? Frank.
Nu besteld, binnen 2 weken geleverd. JALO Kupu design rookmelder. Werkt op batterijen. Nu besteld, tussen woensdag en maandag de 23e geleverd. JALO Kupu design rookmelder. Werkt op batterijen. Voor 2230: besteld, morgen of woensdag geleverd. JALO Kupu design rookmelder.
Rookmelder kopen? Bestel rookmelders bij fonQ.
Kijk maar eens naar de kleurrijke rookmelders van Jalo. Zon design rookmelder hangt toch een stuk leuker aan het plafond? Er zijn daarnaast ook diverse kinderrookmelders, speciaal voor de kinderkamer. Welk kind wil er nu niet een rookmelder in de vorm van bijvoorbeeld een aapje aan het plafond!

Contacteer ons