Meer resultaten voor rookmelder koppelbaar 230v

 
rookmelder koppelbaar 230v
Rookmelder 230v netstroom Online bestellen Koolmonoxidemelder.nl.
Rookmelder draadloos koppelbaar. Rookmelder 230v netstroom. Rookmelder 230v netstroom. Koolmonoxidemelder.nl heeft een ruim assortiment rookmelders in de aanbieding die zijn aan te sluiten op 230v netspanning. Onderstaande rookmelders zijn bekabeld koppelbaar en voorzien van een alkaline of duurzame lithium back-up batterij.
Rookmelder 230v Rookmelders op netstroom Melders.nl.
Draadloos koppelbaar 230v netstroom. Batterijen voor rookmelders. CO-melder alkaline batterij. CO-melder lithium batterij. CO-melder 230v netstroom. Hittemelder 230v netstroom. vanaf 100 SNELLE LEVERING. 230v netstroom alkaline back-up. De rookmelders in dit menu zijn geschikt om aan te sluiten op 230v netstroom en voorzien van een vervangbare alkaline batterij. De rookmelder heeft een levensduur van 10 jaar en de back-up batterij dient ongeveer eens in de 3 tot 4 jaar te worden vervangen.
Gekeurde en goedkope rookmelders op netspanning kopen?
2 jaar 3. FITO Profi-line rookmelder 230V met 9V backup batterij. FITO Profi-line rookmelder 230V met 10-jarige lithium backup batterij. FITO Profi-line rookmelder 230V draadloos koppelbaar met 9V backup batterij. FITO Profi-line rookmelder 230V draadloos koppelbaar met lithium backup batterij.
Rookmelder 230v netstroom Snelle levering Allesveilig.nl.
Dit type rookmelder is bedraad koppelbaar en ook geschikt voor plaatsing in nieuwbouw of renovatie bouwprojecten. Alle melders zijn gecertificeerd en voldoen aan de NEN 2555 en het Bouwbesluit. Daarom zijn alle brandmelders direct uit voorraad leverbaar. Wij leveren ook rookmelders op 230v die u draadloos met elkaar kunt koppelen.

Contacteer ons