Meer resultaten voor ajax kidde rookmelder gebruiksaanwijzing

 
ajax kidde rookmelder gebruiksaanwijzing
Rookmelder gaat piepen.
Als het een Kidde is dan heb je grote kans dat hij defect is. Zowel de litiumcel backup als de alkaline backup melders hebben een probleem waardoor ze binnen een jaar als problemen geven met het aangeven van een lege battery, vervangen van de batterij helpt niets. Wgb op 28 Augustus 2011, 1113.: De 9 Volts batterij is nog geen jaar oud en ook nog van het merk die zegt dat ze het langste volhouden. Wat is dan ongeveer de interval van het piepen als de batterij leeg raakt. Bprosman op 28 Augustus 2011, 1145.: Zelf heb ik hier boven een rookmelder waar dat varieerde naar gelang de batterij verder leegraakte van ca 1 luide piep per uur tot op het einde iedere 10 minuten.
Ajax Kidde 29D/2 Rookmelder Duopack Brandpreventiewinkel.
Bestellen en Leveren. Ajax Kidde 29D/2 Rookmelder. De rookmelderset 29D van Ajax Kidde is een handig en zeer voordelig duopack van het betrouwbare A-merk Ajax-Kidde. Deze rookmelders zijn in het verleden als beste getest door de consumentenbond. Deze rookmelders worden geleverd inclusief 9V batterij en hebben een garantie van maar liefst 5 jaar!
Gebruikershandleiding PDF.
KIDDE Fyrnetics is nimmer aansprakelijk voor gevolgschade ten gevolge van niet werkende rookmelders, noch voor overtreding van deze of een andere hetzij expliciete hetzij impliciete garantie, noch voor schade ten gevolge van niet-naleving van de meegeleverde instructies. Deze garantie laat uw wettelijke rechten onverlet. Rook en hittemelder Gebruikershandleiding. Rook en hittemelder Gebruikershandleiding voor onderstaande typen koppelbare 230Volt rookmelders: optische rookmelder: type 2SF23/9HI Keurmerkinstituut attestnummer 2010 type 2SF23/9HIR Keurmerkinstituut. 1385-7214-00_ajax_: 2014.8.12 1031: AM Page 1 COMPATIBLE Rook en hittemelder Gebruikershandleiding voor onderstaande typen koppelbare 230Volt rookmelders 2SFW, 2SFWR, 3SFW and 3SFWR Uw huis is nu beveiligd. Veiligheidsvoorschriften Stel het product niet bloot aan water of vocht Verf niet over de rookmelder. Inhoudsopgave Inleiding 23 Veiligheidsvoorschriften 23 Verpakkingsinhoud 23 Technische specificaties 24 Beschrijving van het product en gebruiksaanwijzing 24 Installatie-instructies 27 Onderhoud 29 Garantie.

Contacteer ons