Zoeken naar rookmelder met licht

 
rookmelder met licht
WP PRO ADVERTISING SYSTEM All In One Ad Manager for Wordpress.
Rookmelder plaatsen: Prijzen Info soorten rookmelders.
Als er rook in de lichtbundel komt, wordt het licht verstrooid. Vanaf dat moment zal de rookmelder een luid piepend geluid produceren om te waarschuwen voor mogelijke brand. Rookmelders kunnen ook gekoppeld worden aan een meldkamer. Zo worden de hulpdiensten automatisch verwittigd. Met een brandalarm is het ook mogelijk om op de hoogte gesteld te worden via sms of telefoon. Klik hier voor meer info. Er zijn rookmelders die je kan aansluiten op het elektriciteitsnet.
Error Title.
Your computer may have been infected by malware and therefore flagged by the Incapsula network. Incapsula displays this page for you to verify that an actual human is the source of the traffic to this site, and not malicious software.
First Alert rookmelder met ontsnappingslicht 9 V Brico.
Het geeft met licht aan welke richting gevolgd moet worden. Dankzij het unieke plafond-detectiesysteem, een pauze en testknop en een LED-lampje voor stroom en alarmindicatie is deze rookmelder echt snel en efficiënt. Bij een bijna lege batterij geeft de rookmelder een signaal gedurende maximaal 30 dagen.
First Alert optische rookmelder met ontsnappingslicht kopen? Bestel nu online! Brandbeveiligingshop.be.
Previous slide Next slide. First Alert optische rookmelder met ontsnappingslicht. De First Alert optische rookmelder met ontsnappingslicht zorgt er voor dat je vluchtweg altijd duidelijk zichtbaar is, ook als er rook hangt. Deze rookmelder is CE-gemarkeerd en voldoet aan de strenge EN 14604 norm.
First Alert rookmelder met ontsnappingslicht Allesveilig.nl.
Dit product is niet uit voorraad leverbaar. First Alert SA720CE rookmelder met ontsnappingslicht. De First Alert SA720CE is een optische rookmelder met ontsnappingslicht. Ideaal voor installatie op overloop en trappen. Deze rookmelder is voorzien van een krachtig ontsnappingslicht welke automatisch licht geeft indien de rookmelder alarm geeft.
bol.com First Alert Brandalarm Ontsnappingslicht Incl. 9 volt batterij.
Werkt op batterij. Deze rookmelder luidt een hard alarmsignaal zodra er rookdeeltjes worden gedetecteerd en een fel licht schijnt zodat je door de dichte rookontwikkeling je weg naar buiten kan vinden. Waar is dit artikel voor geschikt.: Deze rookmelder met ontsnappingslicht is ontwikkeld voor doorgaande veiligheidsroutes zoals gangen, trappenhuizen en donkere ruimtes.
bol.com BAVARIA BARM5 BAVARIA ROOKMELDER MET NOODLICHT.
BAVARIA BARM5 BAVARIA ROOKMELDER MET NOODLICHT. Schrijf een review. Stel een vraag. E-mail deze pagina. Afbeelding 1 van 2. Bekijk de handleiding Bekijk de handleiding Gebruik dit product veilig. Lees vóór gebruik eerst de productinformatie. Werkt op batterij. De BARM5 van Bavaria is een erg handig apparaat in geval van nood. Bij brand geeft deze melder namelijk niet alleen een oorverdovend alarmsignaal van 90dB. Hij zorgt ook voor oriëntatieverlichting, zodat je de weg naar buiten beter kunt vinden. Ideaal om in de gang of boven de trap te plaatsen. Voor plaatsen waar licht absoluut noodzakelijk is in geval van brand Betere oriëntatie, minder paniek 3 ultra heldere LEDs Lege batterij indicator Goed licht betekent betere oriëntatie, waardoor er minder kans is op paniek Meer Veiligheid Gebruik het rookalarm op vluchtroutes en boven de trap Slaapkamers van kinderen Soort melder: Rook Montage: Draadloos Voltage: 9 Volt 15, Volt Inclusief batterij: Ja Koppelbaar: Nee Alarm volume dB: 90 Lege batterij indicatie: Ja Max.

Contacteer ons