Op zoek naar blusmiddelen?

 
blusmiddelen
De verschillende blusmiddelen op een rijtje Kennis van Asphalia.
door Peter Jantz okt 11, 2010 Asphalia, Blusmiddelen. Er bestaan verschillende soorten blusmiddelen. Wanneer moet je nu welk blusmiddel gebruiken? Het antwoord is: dat hangt af van de aard van de brand. Voor verschillende soorten branden bestaan verschillende typen blusmiddelen.
Kleine blusmiddelen Brandweer Eibergen.
Lees dit artikel voor meer informatie over kleine blusmiddelen die u kunt gebruiken om beginnende brandjes veilig en snel te kunnen doven. Bijna vanzelfsprekend is het dat u alleen een bluspoging waagt als u zonder moeite en gevaar weg kunt komen.
Grote en kleine blusmiddelen: alle soorten op een rij.
Voor het bestrijden van branden maakt de brandweer onderscheid in kleine en grote blusmiddelen. Onder kleine blusmiddelen vallen brandslanghaspels, schuimblussers, CO2-blussers, enzovoorts. Voor uitslaande branden van gebouwen werken brandweerkorpsen met grote blusmiddelen als brandweervoertuigen, waarbij vooral water wordt gebruikt van tappunten of bassins.
Wat zijn kleine blusmiddelen? TechnischWerken.
Kleine blusmiddelen zijn blusmiddelen die bedoeld zijn om een kleine branden of beginnende branden te blussen. Kleine blusmiddelen zijn over het algemeen compacte blusmiddelen. Hierbij kan men denken aan een blusdeken, een poederblusser of een sproeischuimblusser. Dit zijn handzame blusmiddelen die over het algemeen eenvoudig kunnen worden gebruikt na een korte instructie.
Blusmiddelen: 4 veelgebruikte middelen voor brandbestrijding.
Een vakman kan je meer advies geven over de meest geschikte blusmiddelen voor het gebouw waarin je de blusmiddelen wil plaatsen, hoe je ze moet gebruiken en voor welk type branden je ze kan inzetten. Via de offertepagina kan je gratis en vrijblijvend prijzen op maat aanvragen bij specialisten in brandbeveiliging.
Kleine blusmiddelen brandweer zandhoven.
Sociale media bij rampen. Mega Toby in Zandhoven. 311 dagen sinds. Handleiding voor het gebruik van kleine blusmiddelen. Deze pagina geeft een goed overzicht van de meest gangbare kleine blusmiddelen die aanwezig kunnen zijn in uw woon en werkomgeving. Bel altijd 112.

Contacteer ons