Meer resultaten voor brandblusser keuren

 
brandblusser keuren
EPS-Protection: Controle en keuring van blusmiddelen.
algemene staat van de brandblusser. gewicht van de brandblusser. staat van de slang. opening van de knijpkraan. stijgbuis, CO2 verdeelbuis, uitgangsbocht. originele of goedgekeurde onderdelen. Voor koolzuurblusapparaten CO2 volgens NBN S 21-050.: Eens per jaar dienen deze door een bevoegd persoon gecontroleerd te worden.
Keuring brandblussers Controleren Dimex Technics.
Twee andere elementen zijn onmisbaar voor uw bescherming tegen brandgevaar: een opleiding brandbeveiliging en een controle van uw brandblussers. Ook voor de keuring van uw brandslangen controleren wij deze. Ook daarvoor bent u bij Dimex aan het juiste adres. Onze medewerkers controleren uw brandblussers elk jaar.
Keuring Brandblussers Betaling per factuur mogelijk.
Zorgen dat de brandblusser voldoet aan de wettelijke NEN-normen. Het aanbrengen van de controlesticker. Laat uw brandblussers op tijd keuren! Bestel deze dienst door deze per brandblusser in uw winkelwagentje te doen. Vervolgens gaat u naar het betaalproces en kiest u voor Betalen per Factuur.
Onderhoud en keuring van brandblussers Brandblusserkeuren.be.
Wie zijn we. Online Fire Protection Group BVBA. Zandvoortstraat 10, 2800 Mechelen. Brandblusser keuren Antwerpen. Brandblusser keuren Brugge. Brandblusser keuren Gent. Brandblusser keuren Hasselt. Brandblusser keuren Kortrijk. Brandblusser keuren Leuven. Brandblusser keuren Roeselare. Copyright Online Fire Protection Group. Scroll naar bovenzijde.
Keuring brandblussers AANBIEDINGEN BRANDBLUSSERS en BRANDSLANGHASPELS.
Het keuren van brandblussers moet periodiek geschieden. De brandblusser keuring dient jaarlijks conform de NEN 2559 uitgevoerd te worden. Het onderhoud aan brandslanghaspels dient conform de NEN-EN 671-3 uitgevoerd te worden. Brandblussers en brandslanghaspels worden tijdens de inspectie gecon troleerd op veiligheid en inzetbaarheid.
Sicli: Onderhoud.
Opvolging vanop afstand van onze prestaties. Sicli heeft een exclusief systeem ontwikkeld om de prestaties van onderhoud op brandblussers en haspels te kunnen volgen. Het is mogelijk om via een beveiligde website de volgende elementen terug te vind en.: Parken van brandblussers en haspels raadplegen.
Is keuring/onderhoud van mijn brandblusser verplicht? video Adviescenter Brandbeveiligingshop.be.
Artikelen in deze sectie. Wie kan mijn brandblussers onderhouden of keuren? Wat kost het om een brandblusser te keuren? Hoe vaak moet mijn brandblusser gekeurd worden? Is keuring/onderhoud van mijn brandblusser verplicht? Worden jullie brandblussers gekeurd geleverd? Kan je vervallen brandblusser herkeuren?
Keuringen brandveiligheid: Overzicht soorten keuringen, Wetgeving Prijzen.
Een brandblusser controle dient 1x per jaar te gebeuren, tenzij anders vermeld in de voorschriften van de fabrikant of installateur. Wat de frequentie van het onderhoud betreft is veel afhankelijk van het type brandblusapparaat of de omstandigheden waarin het zich bevindt.

Contacteer ons