Meer resultaten voor brandalarm

 
brandalarm
brandalarm Traduction française Linguee.
Sources externes non révisées. Het ontbreken van brandopsporingssyste me n, brandalarm, b lu suitrusting, vast aangebrachte blusinstallaties, ventilatieafsluiters, brandkleppen, snelsluitin-richtingen, of, indien wel aanwezig, het niet-conform of in slechte staat zijn in een mate die niet verenigbaar is met de bestemming ervan.
brandalarm Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
En je zou dit ook niet doen, als je het brandalarm niet had laten afgaan gedurende je IQ-test. Et puis, tu n'aurais' pas à le faire si tu n'avais' pas déclenché l alarme incendie pendant les épreuves de Q.I. Haal je lotion van je nachtkastje, maak het brandalarm.
Ontslagen via brandalarm VDAB.
U bent hier. De redactie blogt. Ontslagen via brandalarm. Ontslagen via brandalarm. Een bedrijf in Singapore heeft er niets beters op gevonden dan om vier uur in de namiddag het brandalarm af te doen gaan voor een evacuatieoefening. Ongeveer 5.000 medewerkers stormden naar buiten.
Korte en ondubbelzinnige audioboodschappen effectiever dan brandalarm.
Uitgelichte foto boven: TOA spraakalarmsystemen kunnen meegroeien met de eventueel wijzigende situatie tijdens de ex-ploitatietijd van het gebouw, zodat een systeem stapsgewijs kan opgebouwd worden in functie van de noden en het budget. TAGS Alarmsystemen Brandalarm Brandveiligheid Thema's' Specials TOA Benelux.
Brandalarm Antwerpen Security Service.
Interventie en telebewaking. U bevindt zich hier.: Home Security producten Brandalarm Brandalarm. Alarmsystemen Camerabeveiliging Brandalarm Toegangscontrole Videofonie Interventie telebewaking. Brandalarm Wetgeving brand. Hoewel de kans op brand aanzienlijk kleiner is dan de kans op inbraak, zijn de gevolgen van brand meestal veel ernstiger.
Ontslag via brandalarm: 4 radicale ontslagmethodes Vacature.com.
Ontslagen door het brandalarm. Een bedrijf in Singapore gebruikt een wel heel radicale methode om enkele werknemers te ontslaan. Wanneer het brandalarm van het bedrijf afgaat, worden de 5.000 werknemers naar buiten geëvacueerd. Tientallen minuten wachten ze op het signaal om terug te kunnen keren naar hun kantoor.
LEUVEN: Brandalarm in Sportoase Leuvenactueel.
LEUVEN: Brandalarm in Sportoase. Een kwartier voor aanvang van de basketbalwedstrijd tussen Leuven Bears-Brussels ging het brandalarm af in Sportoase. Ondanks de aanwezigheid van de Leuvense politie werd het gebouw, waar een 2000-tal toeschouwers zich klaarmaakten voor de wedstrijd, niet ontruimt.
230 leerlingen geëvacueerd voor vals brandalarm RTV.
Leave this field blank. 230 leerlingen geëvacueerd voor vals brandalarm. 12 december 2016 1519.: 230 leerlingen van het Sint-Jozefcollege in de Pieter de Nefstraat in Turnhout zijn vanmorgen kort geëvacueerd. Her brandalarm van de school trad in werking rond kwart over negen.
Brandalarm in het Baljuwhuis Persinfo.
Brandalarm in het Baljuwhuis. Brandalarm in het Baljuwhuis. Galmaarden Op 05/07/2017 om 1838.: Gepubliceerd door: Wim Rampelberg. In de loop van de namiddag is het brandalarm afgegaan in het Baljuwhuis te Galmaarden. Burgemeester Pierre Deneyer kreeg hiervan melding en deed onmiddellijk het nodige om de hulpdiensten te verwittigen.
Alle artikels over brandalarm" KW.be.
Gerechtsgebouw in Brugge eventjes ontruimd door brandalarm. Brugge Het gerechtsgebouw in Brugge is woensdagmiddag rond 13 uur volledig ontruimd nadat het brandalarm in werking trad. Even brandalarm in Het Kleine Meer in Sint-Eloois-Winkel. Sint-Eloois-Winkel Zondagmiddag was er even brandalarm in het restaurant Het Kleine Meer in Sint-Eloois-Winkel.
Gebouw Brussels parket ontruimd na brandalarm: evacuatie opgeheven binnenland De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plu
Ook zij werden geëvacueerd. De Brusselse brandweer kwam ter plaatse en doorzocht het deel van het gebouw waar het brandalarm was afgegaan, maar vond daar geen brand. Het brandalarm, dat intussen uitgeschakeld was, ging echter nog een paar maal af, wat er op zou wijzen dat vermoedelijk een technisch defect aan de oorsprong van het alarm ligt.

Contacteer ons