Op zoek naar branddetectie?

 
branddetectie
Branddetectie.
Met deze kwalitatief hoogwaardige en innovatieve producten kunt u de veiligheid van vele mensen, gebouwen en materialen vergroten. Ook op het gebied van branddetectie scoren wij hoog wanneer het gaat om kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare producten, met het volledige productengamma van Morley-IAS Honeywell en de COP3000 reeks van Sicli.
Branddetectie en rookdetectoren alarmsysteem AlarmBeveiliging.be.
De kans dat een brand je woning of gebouw vernield is even groot als de kans dat er ingebroken wordt. Het is dus niet onverstandig om branddetectie in je alarmsysteem op te nemen in plaats van losse branddetectoren met serene. Voor branddetectie schakel je ook een rookdetector in.
Brandbeveiliging: optische en thermische branddetectie.
Enerzijds dient u te voldoen aan de eisen van uw verzekeringsmaatschappij en anderzijds is het belangrijk dat een brand zo snel mogelijk gedetecteerd wordt zodat de schade beperkt blijft. Trium adviseert en implementeert branddetectie systemen volgens de NBN norm, die voldoen aan uw vereisten en die van uw verzekeraar.
BlueKit Branddetectie BlueKit.
Productvoorstelling BlueKit in Installatie Bouw 02/2017: Een regelsysteem voor technische kokers. De nieuw GIDS DUURZAME GEBOUWEN Brussel Infiltratieverliezen beperken ook met een BlueKit Systeem voor lift en technische schachten. Passiefhuis-Platform is nu Pixii. Terugblik op de 2015 evenementen en wensen voor 2016.
BRANDDETECTIE ELEKTRIEK NV.
Eénmaal er brand uitgebroken is, verspreidt het vuur zich enorm snel. De woning onmiddellijk ontruimen is altijd prioritair. Een brandcentrale met bijbehorende branddetectie draagt ertoe bij dat er geen slachtoffers vallen. Een brandinstallatie met brandcentrale én branddetectie beschermt de woning tegen brand.
Branddetectie Building Technologies Siemens.
Branddetectiesystemen van Siemens bieden een onnavolgbare nauwkeurigheid en gebruiksgemak voor gebouwbeheerders, voor installateurs en voor de brandweer. Al bij de eerste tekenen van gevaar, activeert het branddetectiesysteem een gecoördineerd alarm, worden personen weggeleid van de gevaarlijke omgeving met behulp van gesproken berichten en worden de brandbestrijdingssystemen geactiveerd.
Branddetectie.
Hiervoor werken wij met Autronica, een Noorse leverancier van brandveiligheidssystemen en pionier op gebied van adresseerbare branddetectie. Wij bieden u een branddetectiesysteem met een optimale brandveiligheid en een minieme onderhoudskost. Vertrouwt u uw project toe aan ATS Groep, dan staan wij ook in voor de nazorg.
Failsafe Beveiliging.
Branddetectie Korelec Inbraakbeveiliging Camerabewaking Toegangscontrole Branddetectie Automatisatie Videofonie.
Home Beveiliging Branddetectie. Voorkom brand door een detectiesysteem op maat! Jaarlijks breekt in meer dan 1000 woningen of bedrijven brand uit. Daarbij vallen ongeveer 100 doden en 500 gewonden en is de materiële schade niet te overzien. Slachtoffers vallen er vooral wanneer een brand te laat wordt ontdekt.
Branddetectie.
Branddetectie RAS Security.

Contacteer ons