Op zoek naar branddetectie?

 
branddetectie
Branddetectie en gasdetectie.
Toepassingen zijn o.a: Moeilijk toegankelijke ruimte: luchtschachten, verhoogde vloeren, monumenten, cleanrooms, koel en vriesruimtes, hoogspanningsruimtes, atriums, kerken, tunnels. Een branddetectie oplossing in extreem vervuilende omstandigheden waar een snelle en accurate detectie toch vereist is zoals tunnels, opslagruimtes van ontvlambare producten.
Branddetectie.
Met deze kwalitatief hoogwaardige en innovatieve producten kunt u de veiligheid van vele mensen, gebouwen en materialen vergroten. Ook op het gebied van branddetectie scoren wij hoog wanneer het gaat om kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare producten, met het volledige productengamma van Morley-IAS Honeywell en de COP3000 reeks van Sicli.
Branddetectie MATT Security.
Branddetectie en alarmsystemen werken 24 uur per dag en zullen daarom in het algemeen altijd sneller een beginnende brand ontdekken dan iemand die toevallig in de buurt is. Een branddetectie systeem in een gebouw heeft tot doel een begin van een brand in een vroeg stadium en op betrouwbare wijze te signaleren.
Branddetectie.
Perfection in detection. VSK electronics is al 30 jaar een toonaangevend bedrijf op gebied van automatische branddetectie voor beveiliging van personen, goederen en gebouwen. Wij beschikken over de nodige competentie om u te helpen van ontwerp tot oplevering van Uw beveiligingsplan.
Branddetectie en alarmsystemen Tyco.
Ons aanbod van branddetectie en brandalarmsystemen beschermen uw eigendommen door brand in het vroegste stadium op te sporen. Hierdoor hebt u meer tijd om te evacueren, te reageren op branden en deze te blussen voordat ze levens, uw bedrijf of zelfs het gebouw bedreigen.
Branddetectie.
Hiervoor werken wij met Autronica, een Noorse leverancier van brandveiligheidssystemen en pionier op gebied van adresseerbare branddetectie. Wij bieden u een branddetectiesysteem met een optimale brandveiligheid en een minieme onderhoudskost. Vertrouwt u uw project toe aan ATS Groep, dan staan wij ook in voor de nazorg.
Brandbeveiliging: optische en thermische branddetectie.
Enerzijds dient u te voldoen aan de eisen van uw verzekeringsmaatschappij en anderzijds is het belangrijk dat een brand zo snel mogelijk gedetecteerd wordt zodat de schade beperkt blijft. Trium adviseert en implementeert branddetectie systemen volgens de NBN norm, die voldoen aan uw vereisten en die van uw verzekeraar.
Branddetectie: Systemen en hun prijzen.
Bij een conventioneel branddetectiesysteem worden de branddetectoren aangesloten op een lus. Wanneer het brandalarm afgaat, wordt dit gemeld per lus. Voordelig aan dit systeem is dat het praktisch, eenvoudig en goedkoper is in vergelijking met andere systemen. Hoe schouwbrand voorkomen?
Sicli: Branddetectie.
Audits in brandbeveiliging. Sicli Systemen Branddetectie. In projecten speelt een weldoordachte detectie dikwijls een cruciale rol in het brandbeveiligingsconcept. Kwalitatieve branddetectiesystemen hebben dan ook steeds hoog op onze prioriteitsladder gestaan. Kleinschalige projecten zijn voor Sicli even belangrijk als grootse megaprojecten.

Contacteer ons