Meer resultaten voor branddetectie

 
branddetectie
Branddetectie en gasdetectie.
Toepassingen zijn o.a: Moeilijk toegankelijke ruimte: luchtschachten, verhoogde vloeren, monumenten, cleanrooms, koel en vriesruimtes, hoogspanningsruimtes, atriums, kerken, tunnels. Een branddetectie oplossing in extreem vervuilende omstandigheden waar een snelle en accurate detectie toch vereist is zoals tunnels, opslagruimtes van ontvlambare producten.
Branddetectie.
Hiervoor werken wij met Autronica, een Noorse leverancier van brandveiligheidssystemen en pionier op gebied van adresseerbare branddetectie. Wij bieden u een branddetectiesysteem met een optimale brandveiligheid en een minieme onderhoudskost. Vertrouwt u uw project toe aan ATS Groep, dan staan wij ook in voor de nazorg.
Branddetectie MATT Security.
Branddetectie en alarmsystemen werken 24 uur per dag en zullen daarom in het algemeen altijd sneller een beginnende brand ontdekken dan iemand die toevallig in de buurt is. Een branddetectie systeem in een gebouw heeft tot doel een begin van een brand in een vroeg stadium en op betrouwbare wijze te signaleren.
Branddetectie.
Perfection in detection. VSK electronics is al 30 jaar een toonaangevend bedrijf op gebied van automatische branddetectie voor beveiliging van personen, goederen en gebouwen. Wij beschikken over de nodige competentie om u te helpen van ontwerp tot oplevering van Uw beveiligingsplan.
Brandbeveiliging Branddetectie Antwerpen en Vlaanderen.
Failsafe heeft al meer dan 30 jaar ervaring in branddetectie. Ee optimale detectie van rook en warmte is een kwestie van opstelling, type en aantal detectiemiddelen. De ideale oplossing combineert verschillende types detectie op de juiste locatie. De standaard oplossing voor branddetectie is de zogenaamde puntdetectie.
Branddetectie en alarmsystemen Tyco.
Ons aanbod van branddetectie en brandalarmsystemen beschermen uw eigendommen door brand in het vroegste stadium op te sporen. Hierdoor hebt u meer tijd om te evacueren, te reageren op branden en deze te blussen voordat ze levens, uw bedrijf of zelfs het gebouw bedreigen.
Conventionele branddetectie Cebeo Application Center.
Bij een conventioneel branddetectiesysteem worden de detectoren ingedeeld in zones. Een zone is een deel van een gebouw waarvan de oppervlakte beperkt dient te zijn om de plaats van de detectie zo vlug mogelijk te lokaliseren. De zone waarin de branddetectie plaatsvindt, wordt op de centrale duidelijk aangeduid.
Video-Branddetectie voor Vliegtuighangars Fike dutch.
Zo kunnen de beelden van de cameras zowel gebruikt worden voor de beveiliging van het gebouw als voor branddetectie, waardoor de nood voor een aparte CCTV installatie vermeden wordt. Hierbij kan één enkele camera een groot gebied waarnemen, zodat er minder cameras nodig zijn dan bij traditionele detectoren om een bepaald gebied te beschermen.
Dossier technische principes en inspectie van branddetectie en blussystemen Gebouwbeheerder.be.
Alle installaties zijn uitgevoerd overeenkomstig de norm NBN S21-100 en zijn addenda Opvatting van algemene installaties voor branddetectie door puntdetector in de laatste versie. De gebruikte systemen alsook de onderneming die de automatische branddetectie-installatie uitvoert en onderhoudt moeten worden gecertificeerd door een certificatie-instelling die EN45011 geaccrediteerd is door BELAC of erkend door deze laatste.
Branddetectie.
Met deze kwalitatief hoogwaardige en innovatieve producten kunt u de veiligheid van vele mensen, gebouwen en materialen vergroten. Ook op het gebied van branddetectie scoren wij hoog wanneer het gaat om kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare producten, met het volledige productengamma van Morley-IAS Honeywell en de COP3000 reeks van Sicli.
Brandbeveiliging: optische en thermische branddetectie.
Enerzijds dient u te voldoen aan de eisen van uw verzekeringsmaatschappij en anderzijds is het belangrijk dat een brand zo snel mogelijk gedetecteerd wordt zodat de schade beperkt blijft. Trium adviseert en implementeert branddetectie systemen volgens de NBN norm, die voldoen aan uw vereisten en die van uw verzekeraar.

Contacteer ons