Op zoek naar brandmeldcentrale?

 
brandmeldcentrale
Sigmasys-brandmeldcentrale.
De Sigmasys B brandmeldcentrale is een compacte centrale met geïntegreerde bediening, ingebouwde voeding en ruimte voor een noodstroomvoorziening. De brandmeldcentrale beschikt over twee Sigmaloops, waarop gezamenlijk 128 geadresseerde elementen kunnen worden aangesloten. Dankzij het flexibele karakter is het mogelijk elke gewenste installatie te realiseren voor een goede prijs-kwaliteit verhouding.
Brandmeldcentrale.
De 6300 centrale is met name geschikt voor kleine en middelgrote gebouwen en de 6400 is een netwerkgeoriënteerd brandmeldssysteem geschikt voor middelgrote en grote objecten. Voor meer informatie download de datasheet voor de 6100 hier, 6300 hier en 6400 hier brandmeldcentrale.
Brandmeldinstallaties en brandmeldcentrales Brandblussershop Brandblussershop.
Wij zijn een gekwalificeerd brandbeveiligingsbedrijf, met een certificaat voor levering en kwaliteitscontrole. Notifier 2 groepen brandmeldcentrale NFS 2. Notifier 4 groepen brandmeldcentrale NFS 4. Notifier 8 groepen brandmeldcentrale NFS 8. Notifier intelligente brandmeldcentrale NF 50. Notifier intelligente brandmeldcentrales NF 3000.
Notifier Fire Systems.
In geval van overschreiding van een alarmdrempel kunnen, al dan niet lusgevoede sirenes en uitgangsmodules volgens een voorgeprogrammeerde controlematrix, worden aangestuurd. Intelligente brandmeldcentrale met 1 lus met AWACS algoritmes voor VIEW meldercompatibiliteit. Intelligente brandmeldcentrale met 2 tot 8 lussen. Pearl, de parel onder de intelligente brandmeldcentrales!
Obex Brandmeldcentrale.
Eisen aan een brandmeldcentrale. De brandmeldcentrale of het brandweerpaneel, moet nabij de brandweeringang worden opgesteld. Op deze manier kan de plaats van de melding direct bij het binnenkomen worden afgelezen. Een brandmeldcentrale kan opgebouwd zijn uit verschillende delen, verdeeld over verschillende ruimten.
Brandmeldcentrales.
LST brandmeldcentrale BC600-1L 1 lus paneel. Home Safeguard Industries testgas. HSI testgas voor optische rookmelders. Brandmeldcentrales.nl BV is de leverancier van LST Labor Strauss, Notifier en Kentec brandmeldcentrales en de bijbehorende detectoren en modules van System Sensor, Apollo, Notifier en Argus Security voor Nederland en België.
Brandmeldcentrale Wikipedia.
Brandmeldcentrale in Duitsland. Een brandmeldcentrale afgekort als BMC is een centrale waar alle signalen van rookmelders, handbrandmelders en andere beveiligings sensoren samenkomen. Met deze informatie kan de centrale een gepaste reactie voorzien. Zoals het activeren van de ontruimingssirenes meestal slow-whoop signaal, sprinkler installatie, rook en warmteafvoerinstallatie, flitslichten, openen van nooduitgangen, enz.
Prijs brandmeldcentrale.
Een prijsvoorbeeld van een brandmeldcentrale voor een horecapand door een verzekeraar toont dat een ontruimingssysteem met een conventionele brandmeldcentrale voor 4 zones inclusief 4 handbrandmelders en 4 x slow whoop sirene tezamen met een flitser voor de prijs van 2.700, kan worden verzorgd.

Contacteer ons