Meer resultaten voor brandpreventie

 
brandpreventie
Nieuwe website over brandpreventie Leuvenactueel.
Nieuws uit Leuven. Nieuwe website over brandpreventie. 9 maanden geleden. door Kirsten Bosmans. door Kirsten Bosmans. In 2018 vielen er tot vandaag al acht dodelijke slachtoffers bij woningbranden. Hulpverleningszones Oost Vlaams-Brabant, vzw Oscare, Zuid-Oost, Meetjesland, Westhoek, Taxandria, Vlaams-Brabant West, Rivierenland en Provinciale bond Brandweer West-Vlaanderen slaan de handen in elkaar om het aantal slachtoffers te verminderen en lanceren daarom samen de website.
Afirst Hogere Cursus Brandpreventie.
Hogere cursus brandpreventie Hogere cursus. In deze opleiding doen de cursisten een algemene en grondige kennis op van de elementen inzake brandveiligheid en preventie. De cursisten zullen in staat zijn om, in een concreet geval, een analyse en evaluatie uit te voeren en om aanvaardbare. verbeteringen voor te stellen op het gebied van brandpreventie en brandbeveiliging.
Brandpreventie Gemeente Balen.
Omdat voorkomen beter is dan blussen, geeft de brandweer technische brandweeradviezen bij veel bouwwerken. Ze inspecteert ook de brandveiligheid van winkels, café's, kantoren, bedrijfsgebouwen, scholen, verenigingslokalen, rustoorden. Ook als er een milieuvergunning moet worden afgeleverd, komt de brandweer eerst op controle.
Preventie Brandweer Zone Centrum.
Een afspraak, attest of controlebezoek aanvragen. Melden van een publieke toegankelijke inrichting. Aan welke regelgeving moet ik voldoen? Inlichtingen over sleutelkluis en interventiedossier. Contacteer de preventiedienst. Vraag een oefening aan. 10 posten in de Zone Centrum. 1.314 branden in 2017.
NA Brandpreventie WTCB.
Bibliotheek documenten te downloaden Nieuws Normen en reglementering. De Normen-Antenne Brandpreventie heeft tot doel de bouwsector in te lichten omtrent normalisatie en reglementering in verband met brandveiligheid in België en in Europa. WTCB-monografie Brandveiligheid van gevels van gebouwen met meerdere verdiepingen.
Brandpreventie Beswic.
Het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf WTCB heeft samen met de Federale Overheidsdienst Binnenlandse Zaken een document opgesteld rond brandveiligheid van gevels van gebouwen. Praktische tools voor brandpreventie. De Prebes Werkgroep Documenten reikt praktische tools aan voor het beheer van de brandpreventie.
Wettelijke Brandpreventie Hulpverleningszone Zone1.
Veel gestelde vragen. Home / Wettelijke Brandpreventie. Wettelijke Brandpreventie Stijn Moke 2018-02-12T1529160000.: De wettelijke brandpreventie is van toepassing op gebouwen bouwdossiers, evenementen en controles. De brandweer verleent brandpreventieadvies bij bouwvergunningen en evenementen. Ook toezichtstaken en wettelijke controles horen bij het takenpakket.
Mensura Basisopleiding brandpreventie en bestrijding.
Maar ook de nodige basiskennis over brandpreventie en het gebruik van de aanwezige brandbestrijdingsmiddelen kan het verschil maken. De opleiding brandpreventie en bestrijding richt zich op leden van de brandbestrijdingsdienst of andere medewerkers. Tijdens deze opleiding bouwen we de nodige basiskennis op rond brandpreventie en bestrijding.
Brandpreventie Hulpverleningszone Zuid-Oost.
Om uw project digitaal te kunnen behandelen is het belangrijk dat de brandweerplannen voldoen aan het normenboek en dat het volledig ingevulde aanvraagformulier brandpreventie wordt toegevoegd bij uw digitale aanvraag. Indien u hier niet aan voldoet, zijn wij genoodzaakt om ongunstig advies te geven bij gebrek aan voldoende gegevens.
Nieuw KB brandpreventie op arbeidsplaatsen Federale Overheidsdienst Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg.
U bevindt zich hier: Startpagina Nieuws Nieuw KB brandpreventie op arbeidsplaatsen. Nieuw KB brandpreventie op arbeidsplaatsen. Het koninklijk besluit van 28 maart 2014 betreffende de brandpreventie op de arbeidsplaatsen werd gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van 23 april 2014. Het treedt in werking op 3 mei 2014.
Brandweer Vereniging Vlaanderen Home dossiers Brandpreventie Brandpreventiewetgeving.
U bent hier: Home dossiers Brandpreventie Brandpreventiewetgeving. Gespecialiseerde opleidingen en bijscholing. Preventie in openbare gebouwen. Preventie in privésfeer. In De Brandweerman nr 547 van februari 2015 vindt u het onderstaande artikel met de bijhorende concordantietabel. Het artikel zal via de website beschikbaar zijn na publicatie.

Contacteer ons