Zoeken naar rookmelder 230

 
rookmelder 230
Rookmelder 230v netstroom Snelle levering Allesveilig.nl.
230v alkaline back-up. Rookmelders op 230 Volt netstroom met alkaline back-up batterij. Deze rookmelder is aan te sluiten op 230v netspanning en voorzien van een alkaline back-up batterij. De brandmelders in dit menu zijn geschikt om de bestaande melders die al in uw woning zijn gemonteerd te vervangen. De levensduur van een melder is 10 jaar en hierna dient u de rookmelder te vervangen.
Fito Rookmelder FIT-230.
9 Volt back-up batterij, 2-3 jaar. Een 230 Volt optische rookmelder met een modern en compact design. Deze melder is te koppelen aan andere melders in uw woning tot 12 stuks. De FIT-230 rookmelder kan ook gekoppeld worden met de rookmelder GNS-1236S.
230 volt Rookmelder kopen? BESLIST.be Ruime keus, laagste prijs.
Ei Electronics Ei166E Rookmelder 230 Volt Batterij gaat 10 jaar mee Easi Fit aansluiting om eenvoudig oude Ei rookmelder met dezelfde bodemplaat te vervangen. Ei Electronics Ei166E Rookmelder 230 Volt Batterij gaat 10 jaar mee Easi Fit aansluiting om eenvoudig oude Ei rookmelder met dezelfde bodemplaat te vervangen van Ei electronics in de categorie Rookmelder.
bol.com ELRO RM230 ROOKMELDER 230V.
ELRO RM230 ROOKMELDER 230V. Schrijf een review. Stel een vraag. E-mail deze pagina. Bekijk de handleiding Bekijk de handleiding Gebruik dit product veilig. Lees vóór gebruik eerst de productinformatie. Werkt op batterij. De ELRO RM230 is een optische brandalarm die verbonden kan worden aan een andere brandalarm. Hierdoor hoort u overal in uw huis of bedrijfspand alarm, als er op één plek rook wordt gedetecteerd. Deze melder werkt op uw stroomnetwerk en beschikt over een back-up batterij. Tevens wordt hij geleverd met montageplaat. 230V voeding met backup batterij Koppelbaar: in geval van brand zullen alle melders een alarm afgeven Pauzefunctie in geval van vals alarm continu beveiliging Testknop voor functietest Optische sensor zorgt voor snelle reactie Lege batterij indicator Soort melder: Rook Montage: Bedraad Voltage: 230 Volt 9 Volt Inclusief batterij: Ja Koppelbaar: Ja Alarm volume dB: 90 Lege batterij indicatie: Ja Testknop: Ja.
Rookmelder 230v Rookmelders op netstroom Melders.nl.
De rookmelder heeft een levensduur van 10 jaar en de back-up batterij dient ongeveer eens in de 3 tot 4 jaar te worden vervangen. De rookmelders kunnen uw bestaande rookmelders vervangen of zijn te gebruiken voor installatie bij nieuw of renovatiebouw.
Eltra rookmelder 230V Brico.
Eltra rookmelder 230V. Rookmelder 230V met herlaadbare batterij. Aansluitbaar op het lichtnet 230V met back-up batterij van 9V. Uitgerust met testknop voor alle functies en pauzeknop tegen ongewenst alarm. Koppelbaar met 12 rookmelders van hetzelfde type. Ophalen bij u in de buurt.
Alecto Rookmelder 230V Coolblue.
Je kunt deze rookmelder koppelen aan andere rookmelders. Met de testknop kun je de werking van de rookmelder testen. Inclusief back-up batterij voor als de stroom uitvalt. Werkt op netstroom, je kunt de melder niet overal in huis plaatsen. Omschrijving Alecto Rookmelder 230V.
Gekeurde en goedkope rookmelders op netspanning kopen?
2 jaar 4. FITO Profi-line rookmelder 230V met 9V backup batterij. FITO Profi-line rookmelder 230V met 10-jarige lithium backup batterij. FITO Profi-line rookmelder 230V draadloos koppelbaar met 9V backup batterij. FITO Profi-line rookmelder 230V draadloos koppelbaar met lithium backup batterij.
FITO Profi-line rookmelder 230V met 10-jarige lithium backup batterij kopen? Bestel nu online!
De FITO Profi-line rookmelder 230V met 10-jarige lithium backup batterij is een standaard rookmelder die je aan het lichtnet kan aansluiten en onderling bedraad kan koppelen. De melder voldoet aan de EN14604-norm en is dus geschikt voor gebruik in nieuwe bebouwingen, studentenwoningen.

Contacteer ons