Meer resultaten voor ei rookmelder

 
ei rookmelder
RED Ei-Rookmelder 166E-RF 230V / Lithium batterij.
Productbeschrijving van RED" Ei-Rookmelder 166E-RF 230V / Lithium batterij." Aanvullende eigenschappen RED Ei 166E RF rookmelder.: Is op zichzelf staand toe te passen. Daarnaast ook radiografisch koppelbaar als te koppelen met een kabel. Maximale aantal koppelingen: 30. Primaire stroomverzorging: Netvoeding.
Internet, televisie, vast bellen en mobiel met 4G netwerk KPN.
Wij zijn door de Consumentenbond beoordeeld als de Beste alles-in-1 provider en de Beste mobiele provider van Nederland. We scoren als beste met de kwaliteit van vast internet, telefonie, televisie en onze klantenservice! Lees meer over de waardering. Instellingen en problemen.
EI rookmelders Elektrotechniek Elektroschakelmateriaal.nl.
Ei 220707 rookmelder 166e 230v. Werkingsprincipe optisch, Montagewijze opbouw, Met sokkel, Hoogte 54 mm, Diameter 148 mm, Kleur wit, RAL-nummer 9001, Voedingsspanning 210 t/m 250 v, Spanningstype voedingsspanning ac, Stroomverzorging primair netvoeding, Met spanningsindicatie, Met backup-batterij, Backup-batterij meegeleverd li. Levertijd: Levertijd wordt geladen.
Waarom een rookmelder? Rookmelders redden levens! ELRO.
De kans om een woningbrand te overleven is aanzienlijk groter in een huis waar rookmelders hangen. Een rookmelder geeft namelijk tijdig een alarm bij een brand, en zorgt ervoor dat je meteen actie kunt ondernemen. Bij een brand telt elke seconde, en de extra tijd die een rookmelder verschaft kan van onschatbare waarde zijn.
bol.com Ei electronics Rookmelder kopen? Kijk snel!
EI 605C RF ROOKMELDER 9V. Werkt op batterij. Ei Batterijvoeding EI605CRF brandalarm, wit, hoogte 4.5cm, diameter 11.5cm, soort melder optisch, stand alone, voedingsspanning 1x Meer. 7 8 dagen. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen.
Ei rookmelders voor storingsvrije installaties Van Egmond Groep.
De 230V melders Ei 146 met alkaline back-up en Ei 166RC met lithium back-up hebben hun succes al ruimschoots in de praktijk bewezen. Wist u dat Ei ook een multisensor melder heeft, de Ei 2110, die zowel rook als hitte detecteert?
Ei rookmelder kopen Snelle levering Rookmeldershop.nl.
De Ei 146 rookmelder is ook aan te sluiten op 230volt netspanning en uitgerust met een vervangbare alkaline back-up batterij. Ei Electronics heeft ook rookmelders in het assortiment die draadloos koppelbaar zijn met andere producten die ook zijn voorzien van een radiofrequente module.
Ei rookmelders RH Brandbeveiliging Wij helpen u uit de brand.
Door dit gas raak je al binnen een paar minuten bewusteloos. Daarom is het heel belangrijk een Ei rookmelder in huis te hebben. Als er rook is, gaat deze melder heel hard piepen. Zo word je wakker en kun je snel vluchten.
Ei rookmelders Arento.nl.
Meters / Testers. Ei rookmelder, hittemelder of koolmonoxidemelder. Bekijk als Lijst Rooster. Ei 168RC sokkelvoet voor melders Ei serie 140 / 160 / 2110. Levertijd: 1 2 werkdagen. Volledige productspecificaties bekijken. EI 450 controle-unit voor RF gekoppelde melders. Levertijd: 1 2 werkdagen.
Ei 650RF Coolblue Voor 23.59u, morgen in huis.
Koppel de Ei 650RF draadloze rookmelder aan maximaal 30 draadloze rookmelders. Al bij een vroegtijdige brand geeft de rookmelder een geluidssignaal af van 85 decibel. Op het moment dat je meerdere Ei rookmelders aan elkaar koppelt, gaat het geluidssignaal bij alle rookmelders in huis af.
Ei146 optische rookmelder, 9V back-up batterij.
Ei optische rookmelder meest verkocht, standaard model. Koppelbaar door middel van oranje vd-draad 15mm2. De koppeling van de melders over meerdere groepen gebeurd door per groep minimaal 1 radiografische melder op te nemen. Vervanger voor de Ei141, de sokkel / montageplaat van de 141 kan blijven zitten.

Contacteer ons