Meer resultaten voor alecto rookmelder

 
alecto rookmelder
Alecto sa 15 handleiding.
Reageer op deze vraag Misbruik melden. ik heb hier een alecto SA 15 rookmelder voor een test, de testknop ingedrukt en het alarm ging af en blijft gaanstopt, niet meerbatterij, eruit gehaald, en na enige tijd de batterij terug geplaatstdan, begint de rookmelder snel rood te knipperen en direkt daarna gaat het alarm weer af, is dus niet te stoppen en zo niet te gebruiken, mijn vraag, is de rookmelder kapot, of is hij te resetten?
Alecto rookmelders kopen BESLIST.be Ruim assortiment.
Omschrijving: Alecto SA-33 Koppelbare Rookmelders 3 stuksDe rookmelders van de SA-33 zijn onderling draadloos koppelbaar, met een bereik van 60 meter Dit betekent dat als het alarm bij ÃÃn rookmelder gaat, het alarm ook bij alle andere rookmelders afgaa. Koolmonoxide en rookmelder set Alecto SCA-02.
ALECTO SA-100 Mini-rookmelder kopen? brandbeveiliging-expert.be Frank.
Bel ons op 03 747 91 02. Misschien ook iets voor jou? Andere klanten keken naar.: Getoonde producten: 1 5 van 5. JALO Kupu design rookmelder. vanaf 28, 41. ALECTO SA-33 Set van 3 koppelbare rookmelders. Alecto COA-28 koolmonoxidemelder. Bussola Blusdeken in softbag.
Betrouwbare rookmelder, luid signaal, simpel geplaatst Alecto Alecto Electronics.
Bij de rookmelder krijg je een Alkaline 9V batterij geleverd, met lange levensduur. Ook de bodemplaat om de rookmelder aan de wand of het plafond te bevestigen zit in het pakket, evenals de benodigde schroeven en pluggen. Gaatjes boren, schroeven aandraaien en klaar! Met Alecto kies je voor een doordacht en gebruiksvriendelijk product van hoge kwaliteit.
Handleiding SA-18 Alecto rookmelder Adviescenter Brandbeveiligingshop.be.
Handleiding SA-230 Alecto rookmelder 230v. Handleiding SA-33 Alecto koppelbare rookmelders. Vraag nu je gratis offerte aan. Handleiding SA-18 Alecto rookmelder. Op deze pagina vind je de handleiding van de Alecto SA-18 rookmelder. De Alecto SA-18 is de opvolger van de Alecto SA-15.

Contacteer ons